+386 31 813 886 & +386 31 303 049 info@osa-sport.si

HOKEJSKI TEAM BUILDING

Hokej na ledu je šport, ki združuje hitrost, moč, ekipno sodelovanje, kreativnost in disciplino. Prav zato spada med najbolj priljubljene športe v Sloveniji. Zdaj se lahko v igranju hokeja na ledu preizkusite tudi vi.

V športnem društvu Osa – Organiziranje športnih aktivnosti bomo za vas in vaše prijatelje, sodelavce ali poslovne partnerje pripravili pravo hokejsko tekmo. Razdelili vas bomo v dve ekipi, vam pomagali obleči hokejsko opremo, predstavili osnovna pravila in vas pospremili na led. Trenerji vam bodo pomagali z napotki, sodnik poskrbel za red in varnost na ledeni ploskvi, zapisnikarska klop pa za nemoteno odvijanje tekme. Seveda so tekme sproščene in namenjene predvsem sprostitvi, druženju in zabavi.

Hokej na ledu je odlična izbira za team building za vaš kolektiv, odštekano rojstnodnevno zabavo ali druženje kar tako. V paket je vključeno:

  • Kompletna hokejska oprema
  • Najem ledene ploskve v dvorani ali na prostem
  • Najem garderob
  • Trenerji, ki vam bodo pomagali pri oblačenju in osnovah hokeja, sodnik in zapisnikarska klop
  • Neomejena zabava in sprostitev.

Dodatne možnosti:

  • Animator
  • Pogostitev
  • Fotograf
  • Aktivnosti za člane kolektiva, ki se ne bodo odločili za igranje hokeja
  • Organizirana zabava in dodatne aktivnosti

Lokacija in trajanje dogodka je po dogovoru, sam program pa prav tako prilagodimo vašim željam.

Za več informacij in ponudbo nas pokličite na 031 303 049 oz. 031 813 886 ali pošljite e-mail na info@osa-sport.si.

“Hvala ekipi Osa Sport-a za odlično izpeljan teambuilding. Kljub temu, da nekateri na začetku niso bili preveč navdušeni nad izbiro hokeja za teambuilding (še nikoli niso stali na drsalkah, strah pred poškodbami… :)), smo na koncu vsi bili  zelo veseli, da smo izbrali hokej in se strinjali, da smo bogatejši za novo nepozabno izkušnjo. „

Iztok Mrgole

First Line Manager, Novartis Pharma Services Inc.,

” Moja najzabavnejša in hkrati najzanimivejša izkušnja. Še nikoli nisem drsala z drsalkami brez zobčkov in me je bilo kar malo strah. A je bilo vse od začetka v garderobi in poteka na ledu organizirano  več kot odlično. Bravo! Priporočam vsem.”

Špela

Grajska plaža

Svoje prijatelje in znance vedno rad povabim na športno druženje, saj se v športu vsi zabavamo in razumemo, ne glede na to ali se prej dobro poznamo. V zimskem času, ko sem praznoval rojstni dan, sem svoje prijatelje iz različnih krogov povabil na hokejsko tekmo. Odziv je bil fenomenalen, saj je to nekaj, kar večina ljudi ne počne vsak dan oz. so pravi hokej igrali prvič. Vsem je bilo skupno, da kar niso in niso hoteli zaključiti z igranjem, ne glede na utrujenost in rezultat. Team Osa so res poskrbeli za vse in mi smo se lahko posvetili zabavi ter igranju hokeja. Tako smo uživali, da bomo prihajajočo sezono izvedli vsaj par tekem, seveda pod Anžetovo taktirko in v več različnih zasedbah!

Luka Ambrožič

Rojstnodnevna zabava

Ekipa Osa je za naš kolektiv pripravila pravo vzdušje hokejskega derbija. Kljub temu, da je večina udeležencev prvič oblekla hokejsko opremo, smo vsi neskončno uživali. Hokej je odlična izbira za team building.

Maja Murič

Vodja sektorja za odnose z javnostmi , Coca Cola Slovenija

Naša interna novoletna hokejska tekma se je pokazala za pravo potezo. Izjemno smo se zabavali, obenem pa še pošteno razmigali. Organizacija je bila na nivoju, oprema kakovostna. Še najbolj mi bo v spominu ostalo izvajanje kazenskih strelov – zavedaš se, da je golman popoln amater, pa mu vseeno nisi sposoben zabiti gola. Zaradi frustracije (kot na pravi tekmi!) se potem lahko sam sebi zgolj smejiš. Ko smo na pijači obnavljali dogodke iz tekme sem pri vseh sodelavcih opazil iskre v očeh in to je znak, da je zadeva odlično uspela. Morda naslednje leto naredimo kar povratno tekmo.

Maks Vrečko

direktor, Flaška

S prijatelji se pogosto odločimo poizkusiti kaj novega in tokrat smo se odločili za hokej. Lahko rečem samo – odlična zabava. Ekipa Osa nam je pomagala obleči opremo, dali pa so nam tudi osnovne napotke kako drsati, streljati itd. Priporočam!

Jure Gmajnar

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Za več informacij in ponudbo nas pokličite na 031 303 049 oz. 031 813 886 ali pošljite e-mail na info@osa-sport.si.