+386 31 813 886 & +386 31 303 049 info@osa-sport.si

Lokacije

Hokejske tekme vam lahko organiziramo v različnih hokejskih dvoranah po Sloveniji in tudi tujini. Sicer je naš ‘sedež’ na Bledu, vendar pa smo fleksibilni in se bomo prilagodili vašim željam in pričakovanjem.

Prav posebno doživetje pa je tudi hokej na prostem, pod zvezdami. Dogodek lahko za vas organiziramo na enem od vse številnejših drsališč po Sloveniji, v primeru pravega zimskega vremena in nizkih temperatur pa tudi na naravnem ledu. Tako bo doživetje edinstveno in prav zares pristno.

Igrišča na prostem so manjša in zato tudi primernejša za manjše skupine.

Hokejske dvorane

Hokejska dvorana je primerno prizorišče za večje skupine (vsaj 14 oseb) in omogoča popolno izkušnjo igranja hokejske tekme – opremo boste oblekli v pravih hokejskih garderobah in rezultat spremljali na semaforju.
Naša ‘domača’ dvorana je ledena dvorana na Bledu, tekmo pa vam seveda lahko pripravimo na kateremkoli prizorišču v Sloveniji ali tujini.

Drsališča na prostem

Drsališča na prostem so odlična izbira za manjše skupine do 20 ljudi in za vse tiste, ki si hokej želijo igrati na prostem pod zvezdami. Drsališča ponujajo različne nivoje udobja in opremljenosti v vsakem primeru pa je odlična izkušnja zagotovljena.

Športna dvorana Bled

Dvorana Zlato polje Kranj

Drsališče Radovljica

Hala Tivoli Ljubljana

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Za več informacij in ponudbo nas pokličite na 031 303 049 oz. 031 813 886 ali pošljite e-mail na info@osa-sport.si.